Известие

Collapse
No announcement yet.

вЬпрос за паркинг светлини 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
    колеги един приятел има алфа 156 и тои има парк. режим при него се пускат лесно защото ключа не пречи и завьртането е идеално но на моита 147 още не сьм успял да завьртя назад пустия ключ а тази екстра Follow me home за какво е ?
    Да ти освети пътя докато се прибираш

П.С Свети около 20-30 секунди
    Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Хахха е да, ама ако съм паркирал със задницата към къщи кво правим >??
      --> Светим на съседите
      Иначе и аз веднъж я активирах тази екстра без да искам....и даже тогава си помислих, че нещо са се прецакали тоците и фаровете
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Хахха е да, ама ако съм паркирал със задницата към къщи кво правим >??
        --> Светим на съседите
        Иначе и аз веднъж я активирах тази екстра без да искам....и даже тогава си помислих, че нещо са се прецакали тоците и фаровете
        М да и ако съседа тръгне на работа шото е изгряло слънцето ще има фолоу ми сервиз.
        По темата така свети няколко секунди а габарито до ка му кажем да свети.Колега това е италиянка по натисния малко тя от убава дума не разбира.
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

колеги да си призная и аз един пьт цькнах дьлгите докато я бях изгасил и светна нещо и викам мале това е развалено нещо защо светят така.... ама то си имало причина.... ами колега ок утре ще я натисна така че или ще сьм за нов ключ или ще светя на парк. режим....

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
            колеги да си призная и аз един пьт цькнах дьлгите докато я бях изгасил и светна нещо и викам мале това е развалено нещо защо светят така.... ама то си имало причина.... ами колега ок утре ще я натисна така че или ще сьм за нов ключ или ще светя на парк. режим....

----------mod-note-spe4elist---------
            Колега, моля те, използвай "Ъ" вместо "Ь", че много се дразня!

Comment

Working...
            X